8 October 2012

Tak til jer og en masse snak


Billedet har ikke noget med noget at gøre, synes bare det var fint.
Snakkeindlæg, gør jeg mig meget sjældent i, men nogle gange må man lige skrive en masse ting ned - måske for bedre at kunne forstå dem selv.. jeg ved det ikke, men hvis du ikke er i humør til at læse en masse ævl, så stop her - (hahaha kan i mærke dilemmaet?) Ej, jeg skal prøve at begrænse mig. Okay, here we go. Nogen gange ser jeg på store blogs som vilde kaniner eller sille who, og tænker det må være fantastisk at have så søde læsere, så mange sidevisninger, så mange kommentarer, så meget success og så videre. På en eller anden måde glemmer jeg helt Blown Away, når jeg sidder der i mine egne tanker og drømmer mig ind i en langt større verden end den jeg sidder i. Men jeg vil ikke glemme Blown Away. Jeg vil ikke glemme jer, for I er der. Og det skal I have tak for! Jeg ved ikke noget bedre end at komme hjem til en ny kommentar eller en ny læser. Selvom mine kommentarbesvarelser ikke altid er lige hurtige eller kreative, læser jeg hver eneste kommentar og er smigret over at I overhovedet gider bruge tid på at kommentere ting, der sker i mit liv. Jeg er glad for de råd nogle kommer med af og til og jeg er glad for at det er lykkedes mig at få en blog op at køre. Meget af min html-kode har jeg selv redigeret og størstedelen af mine billeder tager jeg selv. Har erhvervet mig et spejlreflekskamera til netop det formål. Det havde jeg ALDRIG drømt om da jeg for snart to år siden oprettede bloggen. I ved vel efterhånden, at jeg har haft det lidt svært med bloggen efter jeg er startet i gymnasiet og jeg hader at der går så lang tid mellem mine indlæg, men sådan må det nu en gang være. I try my best og jeg elsker jer for jeres opbakning!
Nu blev det rigtig meget snak, men I må bare ikke glemme, at jeg holder af jer og jeres søde ord!
Derudover - til noget helt andet og ret ligegyldigt. Hvor fin er Lana Del Rey for H&M kollektionen lige? Uha, gad godt være meeeget rig. Kys til jer søde søde læsere

15 comments:

 1. Godt skrevet. Jeg er helt vild med den der pinke sweater fra Lana Del Ray kollektionen, du ved hvad jeg mener, ikk?
  http://itsabracadabra.blogspot.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak! Jo jeg er helt med på hvad du mener, den er så lækker!

   Delete
 2. Elsker din blog Laura, den er simpelhent så gennemført og lækker! Så hellere et indlæg en gang imellem end slet ikke nogle! :)
  Kys

  ReplyDelete
  Replies
  1. Årh det er jeg virkelig glad for at høre! Tusinde tak<3

   Delete
 3. Din blog er super sød, stilren og har nogle gode kvaliteter. Den er meget personlig, hvilken kun gør den endnu bedre :-)

  marlenelykke.blogspot.dk

  ReplyDelete
 4. Jeg syntes din blog er meget fin! Har lige lavet en bloganbefaling af din blog så ville blive glad hvis du gad at kigge forbi! :)
  jupiters-blog.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Åhh, Laura. Din tekst er så sød. Især når man så kaster et blik ned over dine læsere. Over 700! Jamen hallo? Du er da en stor blog :-O

  Jeg elsker din blog, btw. Har fulgt dig lige siden du startede :-)

  Knus

  Nannakrautwald.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Årh Nanna, sådan en kommentar gør bare det at blogge 1000 gange federe! Tak<3

   Delete
 6. Kan godt følge dig! Dog har du ikke ligefrem en lille blog! Men man kan godt lidt glemme sin egen når man ser op til de store bloggere, og der er det bare om at holde ved sine egne ideer om ens blog.. din blog er jo virkelig fin og personlig :) Kan virkelig godt lide den!

  ReplyDelete
 7. Det kan godt være billedet ikke har noget med snakken af gøre, men det er godt nok inspirerende, og flot. Simpelt og flot - uh det havde jeg sagt ikke? :P

  ReplyDelete
 8. Rigtig fin og inspirerende blog. Vi er blevet fast læser, og håber at du også har lyst til at smutte forbi vores blog :-)

  - Seline og Simone ♥
  http://selinesimone.blogspot.dk

  ReplyDelete
 9. Rigtig fin blog :) du har nogle flotte billeder. Kan virkelig godt følge dig, har selv lige startet en og synes det er svært at få folk med. Men prøver!

  Kig gerne forbi
  - Celina

  ReplyDelete