11 August 2012

Something very unlike me

Farven kommer slet ikke ordenligt til udtryk her - den er lidt mere neon in real life. Men jeg har lige købt den i H&M for omkring 150 kr. og som titlen beskriver, ligner det mig ikke at købe noget så farverigt. Men nu er den min og jeg havde den på igår til et par sorte jeans og mine nye Nike Free. Jeg lover, at I får et outfitpost med den en dag. Kys 

15 comments:

 1. hvor er den fin! :)
  knus
  www.fashinchok.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. HVor er den bare fin, er sikker på den klæder dig :)

  Mvh. Michelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk

  ReplyDelete
 3. hej din blog er virkelig fed og elsker din stil<3 men har du nogensinde tænkt på at lave det tekst større, (skriftstørrelse) ved ikke om jeg er den eneste der har svært ved at læse den ?

  ReplyDelete
 4. hej din blog er virkelig fed og elsker din stil<3 men har du nogensinde tænkt på at lave det tekst større, (skriftstørrelse) ved ikke om jeg er den eneste der har svært ved at læse den ?

  ReplyDelete
 5. hej din blog er virkelig fed og elsker din stil<3 men har du nogensinde tænkt på at lave det tekst større, (skriftstørrelse) ved ikke om jeg er den eneste der har svært ved at læse den ?

  ReplyDelete
 6. Hmm, ja altså jeg har fået spørgsmålet før, så der må vel være noget om det, men jeg synes bare at den næste skriftstr. er for stor, og det ødelægger lidt det helt enkle.. Men ser lige på det :-)

  ReplyDelete
 7. Jeg synes den er rigtig pæn! :-)
  Knus
  http://likea-bird.blogspot.dk/

  ReplyDelete
 8. Vildt fed farve!

  Huge hugs Gittemary.com
  facebook.com/ThePictureOfMary

  ReplyDelete
 9. Super fed blog du har dig, er blevet fast læser! Måske du også ville tage et kig på min blog og overveje det samme? :-)
  Du kan ihvertfald se om det er noget for dig :-)

  Kh. Kathrine<3.

  http://kathrineedwards.blogspot.dk/

  ReplyDelete
 10. Den er fed selvom den er sådan en stærk farve!!

  - Sofie Louise

  Kig meget gerne forbi:
  www.backsidebird.blogspot.com

  ReplyDelete