5 March 2012

Tips til NYC

Hey søde læsere! Håber I har nydt weekenden, vejret har da i hvert fald ikke fejlet noget. 

Jeg ville egentlig lige spørge jer om noget. Jeg skal, som nogen af jer måske ved, til New York her senere på måneden, og ville derfor høre, om nogen af jer har været der før og kan anbefale nogle gode steder. Både shopping og sightseeing - dog leder jeg mest efter gode shoppesteder, da seværdighederne i New York er forholdsvis åbenlyse. I må meget gerne skrive en kommentar, hvis I har et sted, I synes jeg skal hen :-) Kys

16 comments:

 1. Hvis du planlægger en tur op i Empire State Building, så gør det om aftenen efter det er blevet mørkt. Det er simpelthen så smukt at se ud over New York i mørke med alle lysene tændt. :-)

  //Simone
  http://blackbruised.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Et alternativ til at tage op og se Empire State Building, er at tage op i Rockerfeller Center (http://www.rockefellercenter.com/). Der er stort set ingen kø, og man kommer lige lidt højere op. En god måde at spare lidt tid på sightseeing som kan bruges på shopping i stedet for (;

  ReplyDelete
 3. Da jeg var i New York var mine farvoritter Empire State Building, Rockefeller Center, Times Square og at vi tog en færge ud og så Frihedsgudinden :-)

  ReplyDelete
 4. Heej...
  Fed blog, Og jeg har været i New york og min favorit var helt klart friheds gudinden.. det har været en af de største oplevelser i mit liv..
  At gå op af 5 avenue er jo også en oplevelse i sig selv..

  Men jeg følger dig, Så hvis du får lyst og tid kan du tage et kig forbi min blog og måske blive fast læser..

  //Anna<3

  ReplyDelete
 5. har ingen anbefalinger, for har aldrig været i NY... MEN HVOR ER JEG DOG JALOUX!!!

  hæhæ.


  http://i-ekstase.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Hey, jeg var i NYC i efterårs ferien i 2011, og der var mange ting jeg vil foreslå, så her er min dejlige lange liste:
  - der var en restaurant vi besøget op til flere gange, som hed, Island burgers and shakes, som ligger på 424 Amsterdam Avenue, imellem 80th og 81st street. stedet ser ikke så indbydende ude fra, som nogen af de andre restauranter der ligger omkrig den, men tro mig, det er virkelige lækkert mad, og der er så meget at vælge imellem, selv om det kun er burgere og milkshakes de sælger!

  - jeg er enig med de andre omkring at friheds gudinden skal ses! det er bare vigtigt at huske at andre også har fået den samme ide, fordi vejret er fantastisk, og man kan ende med at stå 1 1/2 time i kø for at komme ombord på den første båd. men vi fandt ud af at (imens at vi stod i kø) at man kan bestille billetter så man ikke ender i kø! Aner desværre ikke hvor.

  - SoHo skal man også bare besøge! de har de fedeste butikker og er ikke nær så overcrowded som 5 avenue.

  - butikker som jeg syntes der ikke kan eller skal undgås er: Forever 21, GAP, NIKE town, American Apparel, Steven Madden (vildt lækre sko!), MAC, Converse, OMG (som er en lækker jeans butik i SoHo)

  - og så er der selvfølgelig den bedste af dem alle sammen! en gå tur i central park I WEEKENDTEN, da det er der hvor hele byen er ud i det fri! man kan se alt lige fra brud og brudgom der skal fotograferes, rulleskøjte bane, til parkur drenge der giver de vildeste shows! og tag evt. noget at spise med, da det bare er fantastisk at kunne sidde lige så stille og nyde sin frokost imens man oplever NYC og dens kulture og mennesker!

  det er bare nogen af de ting jeg vil råde dig til at se!

  ReplyDelete
 7. BTW god tur!

  -Naja, www.pleasekeepthepose.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Tusinde tak, hvor er i dog søde! Nu glæder jeg mig bare endnu mere :-)

  ReplyDelete
 9. Hej!
  Jeg skal til NYC den 31 marts, saa jeg kan godt foelge det med at du glaeder dig! Er super spaendt!:)Jeg er i USA lige nu som udvekslings student saa forhaabentligt bliver det ogsaa til en tur til Washington:)

  Desvaerre er friheds gudinen lige nu under renovering indtil oktober:(
  Men oen er stadig aaben du kan bare ikke komme op i kronen:/
  Her er deres hjemmeside -
  http://www.statueoflibertytickets.com/

  Haaber du faar en super fed tur!

  ReplyDelete
 10. Tusinde tusinde tak, hvor er det fedt, at I har så mange gode råd <3

  ReplyDelete
 11. Fed blog! Fede billeder!
  Måske vi kan følges? Tag et kig forbi astajohanne.blogspot.com

  - Asta Johanne

  ReplyDelete
 12. Hej Laura :)
  Jeg var i NYC sidste påske og hvis jeg tog derover eller kom der for første gang ville jeg være glad for disse råd :)

  1) DU skal bare tage i FOREVER21!! Da jeg var derovre brugte jeg lidt over 1000 kr i den (det er H&M priser og de har sådan noget fedt tøj) H&M tøjet er fuldstændig det samme, som i Danmark, så hvis jeg var dig gad jeg ikke spilde min tid derinde :)

  2) Hvis du vil have et par (nye) converse, så er det stedet! Jeg fik et par til 150-200 kr (kan ikke huske præcist)

  3) MACY'S, (Det er bare en oplevelse) Det eneste jeg købte derinde var makeup, man kan få MAC øjenskygger til noget der svarer til 60 DKK (Her hjemme skal du jo give 140 for en)

  4) Tag et kig ind i TOYS R US på Times Sqaure! At være derinde er en oplevelse for sig selv! Du kan gå rundt i et barbiehus, se en kæmpe dinosour og tage en tur i pariser hjulet, som strækker sig igennem de tre etager!

  5) Smut ind og se en musical! Det er ikke specielt dyrt, men en oplevelse for livet! Trust me! Jeg så THE LION KING og det har været min bedste musical oplevelse så far!

  Håber du kunne bruge rådene til noget :)

  Hugs, Serina
  http://paradiseicegirl.blogspot.com/

  ReplyDelete
 13. Victoria Secret, Forever 21 og Abercrombie&Fitch

  ReplyDelete
 14. Fedt at du skal til New York! Skal selv afsted her i slutningen af marts, og glæder mig for vildt!

  Fed blog! Følger med som fast læser, håber du vil tage et kig forbi min.

  //amaliechristinebagger.blogspot.com

  ReplyDelete
 15. Prøv at søge på new York i søgefelter på min blog. Så kommer der et LANGT indlæg med en guide til New York :)

  Xx
  Annasjalin.dk

  ReplyDelete
 16. Den "nye" park, som hedder " The high Line". Den er fantastisk! Jeg var der selv en måned efter den var åbnet, men det er vildt dejligt for det er ikke så turistet, det er mest lokale der kommer der. Det er lidt ligesom Central Park, men The high line er bygget på en gammel jernbane som ligger hævet 30 meter over jorden. Dejligt, siger jeg bare <3<3

  ReplyDelete