10 August 2011

200, tak


Hej alle læsere. Jeg vil med dette indlæg bare sige tusinde tak, fordi I er der. Jeg blev så glad, da jeg for lidt siden så, at jeg var nået de 200 læsere. Det betyder virkelig meget for mig, når jeg får læsere og når I kommentere mine indlæg! Lige for tiden har jeg så meget at blogge om, og her på det sidste har jeg også nået det, men jeg starter i skole igen imorgen, og så er jeg bange for at det begynder at knibe med tiden. Jeg stopper selvfølgelig ikke med at blogge (og regner heller ikke med, at det bliver sjældent) men der kommer nok ikke flere indlæg om dagen, som der har gjort det her i ferien - men går nok også ;-) Men ja, tusinde tak til alle jer! Kys

6 comments:

 1. Tillykke med de 206 følgere du nu har. Jeg er lige blevet følger også. Jeg synes det er en rigtig fed blog du har dig, den er meget personlig - men på den gode måde!
  Det ville gøre mig rigig glad hvis du ville smutte forbi min blog, og evt blive fast læsere!
  Jeg har desuden delt din blog på min da jeg fandt en video på din som jeg også ville dele på min, så valgte jeg at dele din så folk vidste hvor jeg havde den fra..

  Amalie

  http://amalierewaldt.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Tusinde tak! Og tak fordi du delte den, det er altid dejlig :-) Kigger lige forbi.
  Kys

  ReplyDelete
 3. Det er mig der takker for en skøn blog! :-)

  //Frederikke - http://tankerfra.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Super fed blog du har :)
  www.thenotebookblogspot.blogspot.com
  kig endelig forbi hvis du har lyst, og hvis du kan lide den er du mere end velkommen til at blive fast læser ;)

  ReplyDelete